Kush Jemi

Smart Tech u themelua ne Tirane, Shqiperi ne 2013, qellimin i aktivitetit kryesor ishte projektimi, instalimi dhe mirembajtja e sistemeve te transmetimit dhe telekomunikacionit.

Zgjerimi dhe hyrja ne tregje te dryshme

Ne vitin 2015 kompania u ristrukturua duke zgjeruar fushen e saj te veprimtarise duke ofruar zgjidhje Satellite Up-Links, dhe import-eksport te pajisjeve te transmetimit Audio / Video, si dhe u riemertua ne Smart Tech, sic eshte aktualisht.

Me mbi 8 vjet pervoje ne treg, Smart Tech eshte nje lider ne treg si ofrues sherbimesh dhe zbatues i sistemit ne fushat e transmetimit dhe telekomunikacionit.

Ne vitin 2018, Smart Tech hyri ne tregun mjekesor, duke zgjeruar keshtu gamen tone te produkteve dhe zgjidhjeve, dhe duke ofruar mirembajtje te pajisjeve mjekesore.

Ne vitin 2019, Smart Tech shtoi Cyber Intelligence ne portofolin e saj, pas nje nevoje per siguri kibernetike ne kete epoke te internetit, per te mbrojtur pronesine intelektuale dhe informacionin nga sulmet kibernetike.

Hapja Trajnimeve si kerkese e tregut

Ne vitin 2020, Smart Tech duke par kerkesat gjithmon ne rritje per standartizim dhe certifikime nderkombetare, shtoi nje seri trajnimesh si ne: Programim, Network, Sistemet, IoT, Adobe, Autocad, Security etj.