Broadcasting Systems

Duke qene se eshte zanati jone fillestare dhe i rendesishem i biznesit, ne kemi ndare nje pjese te madhe te burimeve tona, per te zhvilluar dhe arritur nje nivel te pakrahasueshem ekspertice ne kete fushe.

Komunikimi ne rrjetin Radio/TV

Nga studio ne TV, sisteme transmetimi FM ose satelit, ne jemi specializuar te instalojme dhe te mirembajme sistemet Radio/TV. Permes pervojes dhe mjeteve tona, ne ofrojme planifikimin UHF, instalimin dhe mirembajtjen e sistemit transmetues DVB-T2, transmetimin satelitor dhe sherbimet OBVAN per transmetimin e drejtperdrejte.

Standartet

SmartTech ka qene kompania kryesore ne dixhitalizimin e transmetimit UHF Shqiptar, duke ndihmuar kanalet/stacionet vendore te bejne hapin tjeter drejt DVB-T2. Me mbi 8 vjet pervoje dhe partneritet me shume kompani udheheqese nderkombetare na ka mundesuar nje pozicion drejtimi te tregut ne rajon.