Cyber Intelligence

Pas hyrjes sone ne tregun mjekesor, inteligjenca kibernetike eshte shtesa jone e radhes ne sherbimet dhe zgjidhjet tona. Kercenimet kibernetike vazhdojne te evoluojne dhe synojne dobesite e ndermarrjeve dhe qeverise, keshtu qe nevoja per sigurine kibernetike ka rritur ndergjegjesimin tone mbi kercenimin qe paraqesin sulmet kibernetike.

Siguria ne rrjet

Menyra e vjeter e luftimit te sulmeve kibernetike duke perdorur mjete te fragmentuara nuk funksionon me, prandaj ne ofrojme kurse dhe zgjidhjet e duhura per te luftuar keto kercenime moderne te perparuara.

Ne besojme se inteligjenca kibernetike, do te jete nje faktor themelor per mireqenien dhe vazhdimesine e institucioneve publike dhe private.